У США розповіли про можливі втрати російської армії.

Ще до початку вторгнення, яке сталося 24 лютого, біля українських кордонів фіксувалося приблизно 150 тисяч військ РФ і військової техніки, безліч літаків, артилерії, танків та іншої бойової техніки. Станом на сьогодні, вони втратили до 90% свого озброєння, військової техніки і продовжують нести значні втрати живої сили. Про це пише "Главред".

Проте у них є ще ресурси воювати, що також зазначив чиновник Міноборони США. Таким чином побоюватися з боку Москви ще є чого, хоч Росія і продовжує зазнавати збитків у війні проти України.


"Вони накопичили жахливо багато бойової потужності. Вони дуже багато втрачають, але вони також дуже багато накопичили з початку осені", - підсумував представник американського Міноборони.

До слова, радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван додав, що кількість жертв серед російських військових обчислюється тисячами. При цьому конкретних показників він називати не став.

Хоча за час нинішнього вторгнення Росії в Україну офіційно Міноборони Росії визнало свої втрати в Україні - 498 солдатів. Але їх набагато більше.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Зеленського назвали терміни закінчення війни в Україні.

Також наш портал повідомляв, що у Кремлі не хочуть припиняти вогонь, а до зустрічі Зеленського і Путіна не готові.

Нагадуємо, що армія лупить по українцях забороненою зброєю.