Український monobank запустив у воєнний час корисну послугу.

Стало відомо, що український мобільний банкінг Monobank запустив механізм стороннього керування карткою. Так, один із співзасновників фінансової установи Олег Гороховський заявив, що клієнти банку зможуть тепер надавати доступ керування карткою третім особам.

Нова функція схожа на ту, що є на "дитячих картах", в яких батьки можуть встановлювати ліміти, обмеження щодо оплати в інтернеті тощо. Теж саме клієнти monobank можуть зробити з будь-якою іншою карткою, надавши право третій особі на управління нею.

У "дитячих" картах батьки у себе в додатку бачать виписку за рахунками дитини, можуть налаштувати за цими картками ліміти та обмеження використання (інтернет-ліміт, заборона зняття готівки, поповнень, p2p, ігрові сайти тощо). Подібне втілили і у нові функції для власників інших карт monobank.

"Завдяки цій послузі, вони можуть надати доступ, наприклад, своїм дітям або онукам до своїх рахунків. Це має убезпечити ваших батьків, дідусів або бабусь від шахрайських дій, коли злочинці намагаються незаконно зняти кошти з карти", - написав Гороховський.

Для того, щоб передати доступ до своєї картки іншим особам, необхідно:

  • зайти в мобільний додаток monobank;
  • перейти до "Налаштувань безпеки";
  • натиснути кнопку "Керування доступом до карти".

Після цього банк згенерує QR-код для передачі доступу до карти, і той, кому ви хочете дати цей доступ, повинен відсканувати код додатком monobank ("Ще" - "Сканер QR-коду"). Прибрати доступ до керування карткою можна у будь-який час.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ збили новітню російську ракету зі звичайного кулемета.

Також наш портал повідомляв, що стане з Росією, якщо Путін раптом зникне, а головне які від цього будуть наслідки для України.

Нагадуємо, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".