ЗСУ вдалося взяти в полон російського полковника.

Важливого полоненого вдалося захопити військовим 128-го окремого гірсько-штурмового Закарпатської бригади. Відповідною інформацією з цього приводу поділився один з них Ярослав Галас, пише "Українська правда".

у полон потрапив важливий Російський підполковник, фото: Українська правда

За його словами, їм вдалося роздобути начальника групи інформаційно-психологічної протидії військовій частині 47084 російської армії Кошеля Олександра Олеговича, яка дислокується в Північній Осетії.

Зробити це вдалося в ході зіткнення з підрозділом 58-ї армії РФ. Постійне місце дислокації в / ч 47084 – м. Владикавказ, Республіка Північна Осетія-Аланія. На визволення свого підполковника російські солдати кинули всі сили. Так, вони задіяли авіацію, яка завдала вогневого удару по українських штурмовиках.

Від ворожого вогню ніхто не постраждав, а бранця доставили в безпечне тилове місце. Уточнюється, що Кошель був такий важливий росіянам через зв'язок з командувачем 58 армії РФ генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом, якому про все доповідав щодня. А цей Зусько, за даними захисників, сам з України з невеликого с. Ветли Камінь-Каширського району Волинської області.

Примітно і те, що особистий огляд підполковника Кошеля показав, що той носить спідню білизну і шкарпетки з відмітками "Збройні Сили України".

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ підбили російський бойовий корабель, який стріляв по домівках одеситів.

Також наш портал повідомляв, що Розвідка розповіла про плани російської еліти щодо Путіна.

Нагадуємо, що Лукашенко терміново відводить війська від кордону з Україною. На це є причини.