24 лютого 2022 року Україна прийняла на себе удар повномасштабного вторгнення Росії і ось уже 25-тий день веде боротьбу за своє існування і незалежність. При цьому загальні бойові втрати особового складу росіян з 24.02 по 20.03 склали понад 14700 осіб. І в цьому заслуга не тільки ЗСУ, а й мирних жителів, які до окупантів виходять натовпами і просять йти до себе додому, поки живі і неушкоджені. Шкода, не всі прислухаються до їхньої поради.

Російська армія, яка воює в Україні вже 25-й день перебуває в жалюгідній ситуації: окупанти скаржаться, що їх командування біжить, солдати сидять без їжі, зброї, грошей і медичної допомоги, а тіла вбитих вивозять пачками.

Так, радник глави МВС Антон Геращенко постійно публікує розмови окупантів, які записує Служба безпеки України. З останнього перехопленого аудіорозмови російського солдата, наприклад, випливає, що російська армія, яка воює в Україні, голодує і займається мародерством.

Так, в телефонній розмові зі своєю дівчиною російський окупант зізнається, що в боях з українськими захисниками загинуло багато його колег.

"Страшно це все, страшно!", "Вчора ще 4 труни привезли!", "А знаєш, скільки ми відправили?! Купу!", "Гліб у Воронежі каже, що камазами трупи привозять!",- можна почути на записах.

Також чоловік додає, що їм нічого їсти, сухпайки закінчилися, а нове продовольство не надходить.

"Нам тут жерти нічого. Вчора качку поцупили! Магазини бомбимо. Ми голодуємо!.. ",- зізнався військовий РФ.

Дівчина була від почутого в подиві і уточнила, про що йде мова, адже "по телику показують, що місцеві продукти самі Вам віддають".

- Ага! Бабуся одна пиріжки принесла-8 чоловік в цинку поїхало.

- В смысле? З чим пиріжки?

- З отрутою!

Раніше Hyser писав, що Укрпошта відновила виплати. Що потрібно знати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Чернігівській області.

Також "Hyser" писав, що Порошенко заявив, що підтримує Зеленського.