Мабуть, зараз кожен українець погодиться, що найбільше у світі щастя – це коли панує мир, коли люди живуть спокійно і земля не здригається від страшних вибухів. Україна позбавлена цього уже 24 дні, бо практично в кожну українську родину прийшло горе: хтось залишився без дому, хтось втратив рідних чи друзів, а дехто навіть помирає банально у 21 столітті від голоду, бо через постійні постріли не може вийти тижнями з бомбосховища.

Президент України Володимир Зеленський заявив за підсумками 23-го дня війни, що більше не можна зволікати тим, хто може зупинити це кровопролиття.

"Настав час зустрічатися. Час говорити", - заявив Зеленський.

Президент України закликав вкотре Володимира Путіна сісти за стіл переговорів, бо він вважає, що лише "змістовні переговори про мир і безпеку для України – це єдиний шанс для Росії зменшити шкоду від власних помилок".

Також Володимир Зеленський заявив, що настав час відновлювати територіальну цілісність і справедливість для України. В іншому випадку, за словами Зеленського, "втрати Росії будуть такими, що їм не вистачить і кількох поколінь, щоб піднятися".

Пряма мова Зеленського:

"Війну треба закінчувати.

Пропозиції України – на столі.

Найближчими днями продовжу звертатися до народів світу із закликом до миру для України. Попереду – моє звернення до швейцарців, до народу й до держави.

Заплановані також виступи до Ізраїлю, Італії, Японії. Світ чує позицію України.

Світ підтримує наших захисників, захисників України".

У цьому ж відеозверненні Зеленський порівняв стадіон у Москві, заповнений людьми, із кількістю загиблих росіян після вторгнення РФ в Україну.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Також наш портал повідомляв, що російські війська розстріляли багатодітну сім'ю в Києві.

Нагадаємо, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.