Війська Росії рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Ворог почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував й мирні населені пункти. Зокрема, уже понад 1000 ракет впало на Київ, Харків, Чернігів, Маріуполь і Суми. Без втрат, звісно, не обійшлось. Українська сторона заявила на 24-тий день війни про 14400 вбитих окупантів і серед них є досить цікаві екземпляри.

Так, стало відомо, що у ході бойових дій із Збройними силами України загинув командир полку ВДВ із Костроми полковник Сергєй Сухарєв. Про це розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

“Багато хто вже чув, що наші Герої ліквідували командира 331-го костромського полку ВДВ Сергія Сухарєва. Так ось: це тип — та сама наволоч, яка 2014 року була тим самим командиром БТГр того самого 331-го полку, що розстріляла колони українських воїнів під Іловайськом. Є справедливість на світі. І цей справедливий суд сьогодні звершили українські захисники", – написав військовослужбовець.

До слова, повітряно-десантні війська є окремим родом військ у складі збройних сил РФ і вважаються “елітними” бійцями.

Разом із Сухарєвим у російському державному ЗМІ визнали загибель ще чотирьох військових ВДВ. Ідеться про капітана Алєксєя Нікітіна, єфрейтора Юрія Дегтярьова, сержанта Алєксандра Лімонова й сержанта Сергєя Лєбєдєва.

У ВДВ зазначили, що 331-й гвардійський парашутно-десантний полк, яким командував Сухарєв, брав участь в обох чеченських війнах та російсько-грузинській війні 2008 року.

Зазначимо, що за 24 доби героїчного протистояння українські військові вбили вже п'ятьох російських генералів. Країна-агресор не втрачала таку кількість генералів навіть під час Другої світової війни.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Також наш портал повідомляв, що російські війська розстріляли багатодітну сім'ю в Києві.

Нагадаємо, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.