Військовий експерт поділився тим, як розвиватимуться події на війні після 20 березня

Після 20 березня Збройні Сили України планують переходити в контрнаступ, мета якого-повне знищення російських військ і повне звільнення окупованих територій, у тому числі Криму і Донбасу. Таку думку озвучив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю інформаційному порталу "OBOZREVATEL", передає "UAZMI".

За його словами, зараз Україні потрібна повна військова поразка Росії, за якою піде звільнення всіх окупованих територій України. Якщо цього не відбудеться, то війна буде вважатися незавершеною, а перемога над РФ буде відкладена.

З урахуванням того, що російська і українська сторони проводять переговори, Жданов очікує, що Збройні Сили України перейдуть в контрнаступ протягом найближчого тижня. Те, як скоро це станеться, знову ж таки, буде залежати від успіхів переговорних процесів.

Тим не менш, експерт не виключає, що і Російська Федерація, зібравши певні сили і відновивши боєздатність декількох батальйонних тактичних груп в черговий раз піде в наступ.

Жданов також підкреслив, що українські військові можуть використовувати наступ військ РФ, продовжуючи діяти так само, як і під час другого тижня війни, коли російські війська несли жахливі втрати.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під час обстрілу Києва загинула відома українська актриса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Арнольд Шварценеггер звернувся до російських військових.

Також "Hyser" писав, що в Миколаївській області розстрілюють ветеранів АТО.