На окупованих територіях, як правило, завжди твориться свавілля. Ось тільки мародерство, двовладдя і дефіцит найнеобхіднішого - це не найстрашніше. Адже іноді безбашенні люди зі зброєю просто беруть на себе сміливість вирішувати кому жити, а кому ні. У Миколаївській області, в селі Піски, бойовики з самопроголошених "ЛНР" і " ДНР " перетворилися на серійних вбивць мирного населення.

Так, голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що в селі Піски, Миколаївської області бойовики з самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" розстріляли багатьох ветеранів військових дій на Донбасі. За його словами, українських героїв вони вираховували за фотографіями розміщеними на дошці пошани в школі.

"Вони піші туди прийшли, кошмарили села. Роздягали людей, шукали наколки "бандерівців", розстріляли АТОвців. По-моєму, один тільки поранений живий залишився", - розповів він.

За словами Кіма, зараз бойовики з накраденим зникли в лісі біля Пісків.

"У мене слів немає, що я з ними зроблю, якщо зловлю. Попросив військових, зараз вони спробують. А жителів Я прошу... тобто ті, які поруч, якщо ви побачите тварюк цих, які ходять там з награбованим, з рушницями на мотузках, а не на ремені – це ось ці покидьки, які там сиділи, кошмарили село – не пускайте їх нікуди, а краще відразу розстрілювати", – сказав Кім.

Він підкреслив, що це були саме представники "республік", а не російські військові.

Пізніше стало відомо, що українські бійці вже знешкодили генерала ЗС РФ, який керував угрупованням солдатів "ЛДНР", які влаштували розбій в селі Піски.

"Прилетіло в" Тигрі " генералу якомусь, який відповідає за це велике угруповання. Вони (окупанти, - прим.) зараз там бігають, шукають що їм робити, тому що у них керівництво пролетіло і немає більше генерала. Щоб було зрозуміло, вони збирали його частини розкидані в пакетики і відвезли, щоб не залишилося слідів. Z-засмажені Тигри" , — розповів губернатор.

До цього інформаційний портал " Hyser повідомляв, експерти розповіли, що через два тижні війна з Росією перевернеться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві загинув відомий український актор.

Також "Hyser" писав, що стали відомі подробиці мирної угоди РФ і України.