За його словами, узгодження мирного договору між Україною і Росією може зайняти від декількох днів до півтора тижнів.

Михайло Подоляк також зазначив, що після узгодження відповідного документа відразу почнеться підготовка зустрічі українського президента Володимира Зеленського з Путіним, передає Українська правда.

"Поки і російська, і українська делегації стоять на своїх позиціях. Узгодження спірних моментів може зайняти від декількох днів до півтора тижнів. За цей час ми повинні наблизитися до укладення мирної угоди", - заявив Подоляк.

"Це відбудеться в найближчі тижні. Втім, місце для нас не має значення. Це може бути де завгодно, крім Росії", - зазначив він.

За словами Подоляка, мирна угода враховуватиме насамперед інтереси України, яка зазнала величезних втрат через вторгнення Росії.

Що стосується майбутніх відносин з РФ після укладення мирної угоди, то Подоляк зазначив, що не можна буде повернутися до минулого і говорити про "братні народи".

"Мости підірвані. Ми створимо міцний кордон і будемо ставитися до Росії так холодно, як того заслуговує країна, яка вторглася в наш будинок, щоб убити нас", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині замироточила найвідоміша потужна ікона. Вважається, що цей знак віщує настання миру.

Раніше Hyser писав про те, що у США назвали терміни закінчення бойових дій в Україні.

Також наш портал повідомляв, що новітню російську ракету збили зі звичайного кулемета.