Вранці 24 лютого російські війська без оголошення війни напали на територію України та почали бомбити міста-мільйонники. Путін сподівався захопити Україну за кілька днів, але не врахував можливий супротив, тому його кровожерливі плани "пішли під три чорти". Ще б пак, слова великого Кобзаря "борітеся - поборете" згадав кожен українець і став на захист Батьківщини.

Двадцять два дні вже триває боротьба з російськими окупантами, як на передовій – так і у тилу. Наприклад, у школах чи садочках збираються всі охочі та роблять м’ясні та рибні консерви, а також каші для воїнів Збройних Сил України та людей, які зараз у гарячих точках.

Вінничина не виняток. Так, власник ставків Микола Монастирський разом із жителями навколишніх сіл організував подібну точку допомоги. Робота там кипить, але є місце і для моральної підтримки військових.

Стало відомо, що пенсіонерка, яка допомагає українським військовим, записала відеозвернення з гранатометом, в якому послала нах*й президента Росії Володимира Путіна.

"Жінки України готові до бою. Маленька мушка, яка піде на російські війська. Ми посилаємо російський корабель нах * й і посилаємо Путіна і його військо", - заявила жінка в ефірі телеканалу"Україна 24".

Раніше Hyser писав про те, що у російських магазинах почалися бійки на тлі дефіцитів деяких продуктів харчування через санкції.

Також наш портал повідомляв, що стане з Росією, якщо Путін раптом зникне, а головне які від цього будуть наслідки для України.

Нагадуємо, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".