15 березня 2022 року стало відомо, що РФ ввела санкції проти президента США Джо Байдена і ряду американських чиновників. Ці заходи стали відповіддю РФ на санкції Заходу, введені через війну Росії проти України. Але і тут росіяни примудрилися проявити своє невігластво і неосвіченість навіть у тих, хто при владі.

МЗС Росії заявило, що для Кремля є неприйнятною позиція нинішнього керівництва США, яке відчайдушно намагається зберегти американську гегемонію, тому Росія і змушена відповісти санкціями на русофобський курс США. Таким чином, президент США Джо Байден першим потрапив під роздачу, ось тільки допущена помилка росіянами перекреслила всі заборони.

Вся справа в тому, що 46-й президент США і його батько-тезки, обох звуть Joseph Robinette Biden. Щоб їх не плутати, до прізвища президента додається слово Junior або скорочення Jr. — молодший. У списку санкцій, який оприлюднити МЗС Росії, цього додатка немає.

"Можливо, вони наклали санкції на його батька. Нехай Господь упокоїть його душу", – зазначила під час брифінгу речниця Білого дому Джен Псакі.

Також вона запевнила, що якщо Москва таки запровадила обмеження проти американського лідера – суттєво це не вплине на його плани.

"Я нікого не здивую, якщо скажу, що ніхто з нас не планує туристичних поїздок до росії, ні в кого немає банківських рахунків там, до яких ми не зможемо отримати доступ", – запевнила Псакі.

До слова, до санкційного списку потрапили також син Байдена-молодшого, голова Державного департаменту США Ентоні Блінкен, ексголова Держдепу Гілларі Клінтон, речниця Білого дому Джен Псакі, радник Байдена з нацбезпеки Джейк Салліван, голова ЦРУ Вільям Бернс. Їм всім заборонили в'їзд до Росії.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ збили новітню російську ракету зі звичайного кулемета.

Також наш портал повідомляв, що стане з Росією, якщо Путін раптом зникне, а головне які від цього будуть наслідки для України.

Нагадуємо, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".