У мережі з'явилася фотографія з російського магазину, де хліб продають у кредит

Після того, як Російська Федерація здійснила військове вторгнення на територію України, з боку західних партнерів нашої країни пішов шквал санкцій, які в першу чергу вдарили по російській економіці. Результати цих санкцій росіяни на собі відчули вже сьогодні. Про це повідомляє Telegram-канал "Інсайдер Україна".

Так, в мережі з'явилася фотографія, на якій зображений хліб на прилавку російського магазину. Так, під хлібом розташований цінник — 143,75 рублів, що за актуальним курсом дорівнює практично 40 гривням. Більш цікавий розташований поруч цінник, який говорить, що покупці можуть брати батан і в кредит — 11,99 рублів на 12 місяців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок введених Заходом санкцій, курс рубля по відношенню до долара в обмінниках коливається від 250 до 300 рублів, тобто з довоєнного часу він виріс в чотири рази.

У зв'язку з цим, а також з цілим рядом різних санкцій, в російських магазинах настає дефіцит. Жителі Пензи скаржаться на те, що з магазинів зник цукор. Крім того, на полицях магазинах практично не вдається застати гречку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, кого відправлять у військову частину під час другої хвилі мобілізації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ВП пообіцяли відновити всі пошкоджені в результаті війни будинки.

Також "Hyser" писав, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".