Росія третій тиждень веде війну в Україні. При цьому Міноборони Росії лише раз повідомляло про свої втрати, підтвердивши смерть 498 російських військових і поранення 1600, і категорично заперечує, що втрат насправді більше. Українська сторона, у свою чергу, заявляє про понад 12 тисяч убитих солдатів російської армії. Не дивно, що коли росіяни на полі бою бачать картину пекла, то єдине їхнє бажання - втекти, адже особисто у них немає причин вмирати за амбіції Путіна. У журналістів з'явилися докази цього.

Так, інформаційне агентство Guildhall отримало в розпорядження фотографії рапортів російських військовослужбовців, які вже воювали в Україні, дивом вижили і повернулися в місця дислокації. Там сказано, що російські солдати масово відмовляються воювати в Україні.

Серед основних причин відмови:

  • небажання бути використаними в якості " гарматного м'яса»,
  • нероз'яснення причин військової операції в Україні,
  • відсутність технічного забезпечення та зв'язку з командуванням.

Крім того, джерело Guildhall в українському уряді повідомляє, що у зв'язку з такою позицією заступників 76 десантно-штурмової дивізії (Псков) ВДВ та відмови виконувати наказ щодо ведення бойових дій на території України, органами військової поліції ЗС РФ було затримано 4 військовослужбовців згаданої дивізії.

Раніше Hyser писав, що секретну віллу Путіна обладнали під українських біженців.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.