Зимові погодні умови затримаються в Україні до кінця березня.

У деяких регіонах країни в цей період очікується мокрий сніг. Однак сьогодні, 14 березня, згідно з прогнозом синоптиків, опадів в Україні не передбачається. А ось наступного дня, 15 березня, спостерігатиметься вже снігова погода в Донецькій, Харківській та Луганській областях. Про це пише "Апостроф".

українців попередили про похолодання і сніг 15 березня, фото: Ventusky

У середу, 16 березня, подібні погодні умови збережуться. Як і раніше йтимуть опади у вигляді мокрого снігу. Тільки цього разу в Криму, Херсонській, Закарпатській та Івано-Франківській областях.


17 березня опади доберуться в центральні і східні області, а також в Крим.


18 березня сніг спостерігатиметься в частині північних та центральних областей України.


19 березня сніг прогнозується практично на всій території України. Серйозний сніговий покрив утвориться в Донецькій і Луганській областях.


У неділю, 21 березня, в Україні нарешті потепліє і опади відступлять, і будуть тільки в Криму і частині Херсонської області.


Проте вже 22 березня знову похолодає і сніг проявить себе, крім Криму, ще й в Одеській, Івано-Франківській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Дніпропетровській областях.


Останній сніговий день буде 23 березня. Опади в цей день прогнозуються лише в Харківській і Луганській областях, а також у Криму.


Раніше "Hyser" писав про те, що навесні Україну накриють Гради, смерчі і урагани.

Також наш портал повідомляв, якою буде погода Цієї весни.

Нагадуємо, що синоптики попереджали, що в березні Україну накриють снігопади.