Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заговорив про можливий кінець війни.

За його словами, стратегічний перелом, про який раніше говорив президент Володимир Зеленський, вже настав. Тим менше війна проти Росії триває. Про це пише "РБК-Україна".

Однак те, що цей стратегічний перелом вже настав, свідчить про те, що вже можна не боятися. Є надія на перемогу, але це ще не кінець війни, що теж потрібно розуміти.


До слова, не так давно Володимир Зеленський виступив зі зверненням, в якому не тільки заявив про цей стратегічний перелом у цій війні Росії з Україною, а й закликав українців по можливості працювати і допомагати, але пам'ятати, що в країні йде війна. Під останнім малося на увазі бути готовими віддавати все необхідне заради оборони, армії, захисників.

Варто відзначити, що війна в країні йде вже більше двох тижнів. За ці дні російські окупанти прийняли кілька спроб захопити Київ, побомбили великі українські міста і деякі їм навіть вдалося взяти під свій контроль. Однак наша влада не має наміру віддавати Росії навіть трохи нашої землі, а ЗСУ готові піти на все, щоб захистити цілісність і незалежність своєї країни.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ вже звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині.

Також наш портал повідомляв, що російська армія отримала офіційний дозвіл від командування на мародерство.

Нагадуємо, що судді Конституційного і Верховного Суду беруть в руки зброю і вступають в бойові підрозділи заради захисту свого міста.