У мережі з'явився рецепт курки, яка може зберігатися протягом довгого часу

Після того, як Російська Федерація вторгнутися на територію України, багато місцевих жителів залишилися без електроенергії, а значить і без холодильника. Правда, вихід є навіть з такої ситуації: курку можна готувати особливим чином, щоб вона не пропадала. Такий рецепт опублікували на YouTube-каналі "Melissa Mir".

Так, для того, щоб істотно збільшити термін придатності м'яса, в тому числі і курячого, з нього можна зробити тушонку. Для пропонованого рецепта не потрібно навіть автоклав, так що в умовах відсутності світла і особливих пристосувань він актуальний як ніколи.

Для приготування тушонки знадобляться наступні інгредієнти: чотири кілограми курячого м'яса, чотири чайних ложки солі, чорний перець, паприка, чотири ложки чотирьохпроцентного оцту, чотири цибулини і один пучок петрушки.

Куряче м'ясо потрібно промити, потім викласти на паперові рушники і висушити. Потім курку потрібно перекласти у велику миску і висипати на неї сіль і спеції. Потім потрібно залити оцет і ретельно все перемішати.

Лук потрібно порізати кільцями, також потрібно нарізати петрушку. Цибулю і петрушку потрібно покласти в одну тару і посипати чайною ложкою солі.

Далі береться літрова суха банка. На її дно вигладивается частина петрушки і цибулі. В одну таку банку вміщається 4-5 ніжок. Далі потрібно щільно закрити банки кришками.

Потім банки потрібно поставити на простелене тканиною або рушником дно каструлі і залити їх водою так, щоб вона повністю їх закривала. Каструля ставиться на повільний вогонь до кипіння. Після цього вогонь потрібно зменшити і тримати так 5-6 годин. Така тушонка при температурі не більше 10 градусів може зберігатися рік.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російські війська атакували Україну з боку Білорусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Чернігівській області.

Також "Hyser" писав, що Порошенко заявив, що підтримує Зеленського.