У мережі з'явилася фотографія надгробної плити для Володимира Путіна, встановлена у Вінниці

24 лютого президент Російської Федерації Володимир Путiн оголосив про початок проведення "спецоперації" з "демілітаризації"і "денацифікації" України. Відтоді українські військові відчайдушно чинять опір російському наступу, а мирні жителі очікують закінчення війни. При цьому багато, природно, звинувачують у всьому, що відбувається саме Путіна. Про це повідомляє iнформаційний портал "Сьогодні".

Українці настільки обурені діями російського президента, що бажають йому якнайшвидшої смерті. Ініціативні жителі Вінницької області навіть спорудили російському президенту надгробок, який зараз встановлено в місті Ладижин. Гранітне надгробок встановлено на в'їзді в населений пункт.

На могильному камені написано, що він "подарований" Путіну щасливими Ладижцями і патріотичне гасло " Слава Україні!". На камені також позначена дата смерті російського лідера - 24 лютого поточного року, день, в який він заявив про початок вторгнення в Україну. Крім того, в правому верхньому куті каменю знаходиться нацистська свастика.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.