У Росії повісився топ-менеджер найбільшої компанії"Газпром". Як повідомляє Українська правда, йдеться про 61-річного Олександра Тюлякова. Його тіло було виявлено в Ленінградській області ще 25 лютого, але до цього дня цю інформацію приховували.

За інформацією видання, поруч з тілом була знайдена записка, зміст якої поки не розголошується.

У той же час деякі ЗМІ повідомляли, що напередодні смерті Тюлякова бачили сильно побитим. За яких обставин топ-менеджер "Газпрому" міг отримати побої, залишається загадкою.

"На місце події ми приїхали майже одночасно з поліцією, яку викликали ті, хто виявив труп. Все, що стосується селища Ленінський, нам відразу доповідають. Особисто я бачив чоловіка в петлі, на підлозі гаража якийсь папірець лежав", - каже представник слідчого комітету по Ленобласті.

Це вже друга з початку року смерть в селищі Ленінському. 30 січня тут знайшли мертвим 60-річного Леоніда Шульмана, главу транспортної служби"Газпром Інвест".

Раніше ми писали, що відомий російський олігарх звів рахунки з життям.

Також наш портал повідомляв, що білоруси повстали проти Лукашенка і звернулися до військових, заявивши, що проти України воювати не стануть.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.