Армія ворога деморалізована, Путіну вже не вірять. Російські офіцери і солдати здаються в полон.

Більш того, деякі офіцери російської армії вже переходять на бік Збройних сил України.

Служба безпеки України показала відео, на якому полонений російський офіцер розірвав свій російський паспорт і заявив про те, що переходить на бік ЗСУ.

"Я, Поліщук Дмитро Петрович, капітан Міністерства внутрішніх справ Росії. Я на пенсії. 15 років вірою і правдою служив громадянам РФ. Але на даний момент я перебуваю на території України. Я не можу дивитися на ті звірства, які відбуваються завдяки військовослужбовцям Російської Федерації. Вони стріляють з важких озброєнь по житлових кварталах, лікарнях і дитсадках. Путін є терористом. Я не хочу, щоб мене щось пов'язувало з правоохоронними органами Російської Федерації", - розповідає офіцер, розриваючи свій російський паспорт, посвідчення МВС і військовий квиток.

"А тепер я вступаю на захист українського народу", - додає він.

"Звичайно, без повного комплексу перевірок ніхто не допустить його в тероборону. Але якщо цей намір щирий – він заслуговує на повагу!",- йдеться в повідомленні СБУ.

Нагадаємо, для російських полонених в Україні побудують спеціальні поселення. Їх вже просто нікуди дівати. Фото.

Раніше Hyser повідомляв, що у мережі з'явилося потужне відео, на якому видно, як професійно українська армія відбиває атаки противника.

Також наш портал повідомляв, що військові повстали проти Путіна: "ця бійня в Україні потрібна тільки йому! Виходьте на вулиці!"

Вас також може зацікавити: Він бомбив Україну! Ось як виглядає російський пілот-варвар. Він живий, взятий у полон>>>