Є дієві методи, які допоможуть зберегти хліб свіжим.

Він може залишатися таким до 7 днів при правильному зберіганні. Наприклад, можна загортати хліб в лляне або полотняний рушник, бажано однотонне. Однак це тільки один із способів.


Також важливо зберігати хліб при кімнатній температурі або в морозильній камері при температурі -18°С, але не в холодильнику, де, як правило, він тільки швидше черствіє.

Крім того, для його зберігання можна використовувати поліетиленові пакети з отворами, що дозволить йому не черствіти і уникнути появи цвілі протягом 4-5 днів. Спеціальні мішечки, які можна купити в супермаркетах і господарських відділах магазинів, теж можуть стати в нагоді.


Різати цілий батон або будь-який інший хліб потрібно не з краю, а від середини. Ще можна покласти в хлібницю покласти шматочок цукру, трохи солі, невелику очищену картоплину або часточку яблука.

Хлібниці можуть бути: металеві, пластмасові, дерев'яні. Не забувайте їх періодично мити і протирати її оцтовим розчином і добре просушувати.

Варто пам'ятати і про те, що чорний і білий хліб зберігати разом не можна, оскільки від цього хліб тільки теж почне плісніти.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як приготувати хліб в домашніх умовах і що для цього потрібно.

Також наш портал повідомляв, що у мережі розповіли, як приготувати смачний цибульний суп з сиром.

Нагадуємо, що стало відомо, як приготувати легкий салат під назвою "наречена", який відмінно підходить в якості закуски.