Американський сенатор від Республіканської партії США Ліндсі Грем висловився про Володимира Путіна

Останні 8 днів весь світ напружено спостерігає за подіями в Україні військовим конфліктом, спровокованим російською агресією. З даного питання висловилися політики та експерти з усіх країн світу. Пост в Twitter зі своєю думкою опублікував і сенатор від Республіканської партії Америки Ліндсі Грем.

Так, Грем опублікував пост, в якому поцікавився, чи знайдеться в Росії свій Брут або полковник Штауффберг, який в 1944 році спробував вбити Адольфа Гітлера, оскільки єдиний спосіб закінчити що відбувається в Україні війну — "прибрати цього хлопця". За словами американського політика, той, хто це зробить надасть величезну послугу і своїй країні, і всьому світу.

Сенатор також звернувся до росіян і заявив, що тільки в їхніх силах змінити ситуацію, що склалася. Якщо населення Росії не хоче прожити все життя в темряві, ізоляції і злиднях, то їм доведеться взяти на себе відповідальність.

Нагадаємо, що станом на 28 лютого в результаті обстрілів, здійснених російськими військовими загинуло вже 352 мирних жителя, ще 2040 осіб отримали поранення. Також повідомляється, що станом на 2 березня в Україні загинула 21 дитина.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.