Глава Міноборони Олексій Резніков розповів про те, як відбувається оборона України від вторгнення

Українські війська обороняються вже понад 200 годин і дають гідну відсіч російському вторгненню. Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков у своєму профілі в Facebook розповів про те, що в ці години відбувається переломний момент в ситуації, проте цей момент вимагає особливої концентрації.

Українські військові зупинили противника на більшості напрямків, в окремих напрямки Збройні Сили України вже перейшли в успішний контрнаступ. Найскладніша ситуація як і раніше відбувається на півдні країни, зокрема на Запорізькій АЕС.

Проте, впевнений Резніков, завдяки бойовому духу українських військових противник приречений на поразку. Харків продовжує стояти неприступною фортецею, хоча вся країна і змушена спостерігати Російські обстріли. Тим не менш, вся Європа переконалася в тому, що Харків — не тільки інтелектуальний і промисловий центр, а й горде місто з героїчними громадянами.

Тривають бої в Сумській та Чернігівській областях, які рятують Київ від облоги. До тих пір, поки управління країною і армією не порушено, у противника немає ні шансу на успіх. На півночі і сході України захисники дають відсіч росіянами і рухаються до перемоги.

За 8 діб військового конфлікту російська армія зазнала втрат у більш ніж 10 тисяч осіб. Крім того, підтверджена загибель одного російського генерала. Тим не менш, втрати несе і Україна.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.