У Великобританії ведуться роботи українських біженців у віллах російських олігархів

Після того, як російські війська вторглися на територію України для проведення "спецоперації"західні країни ввели проти РФ і окремих її громадян санкції. Великобританія, наприклад, зараз конфіскує майно російських олігархів якщо для того є законні підстави. Про це повідомляє Інформаційний портал "The Times".

Так, віце-прем'єр Великобританії Домінік Рааб заявив, що якщо в уряду будуть докази і правова основа, вони будуть конфіскувати майно росіян на території своєї країни. Крім того, в британському уряді розглядається можливість використання конфіскованої нерухомості для розміщення українських біженців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі країни-учасниці Північноатлантичного альянсу зажадали від Володимира Путіна негайно припинить військові дії на території України і вивести російські війська.

На прес-конференції після надзвичайного засідання міністрів закордонних справ країн-учасниць НАТО в Брюсселі генеральний секретар альянсу Єнс Столтенберг заявив, що в НАТО протягом декількох місяців давали попередження про те, що РФ збирається напасти на Україну, саме тому заходом докладалися значні зусилля по знаходженню дипломатичного рішення.

Крім того, Столтенберг заявив, що РФ заплатить дуже високу ціну за агресію по відношенню України, і вона вже почала платити цю ціну.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.