Ні для кого не секрет, що російські мільярдери стрімко втрачають свої гроші на тлі ситуації навколо України. Цей процес прискорився в два рази після віроломного нападу Росії на Україну 24 лютого, так як країни Заходу ввели санкції проти Російської Федерації. Дехто морально такого не витримує.

Так, стало відомо, що в графстві Суррей на південному сході Великобританії знайдений повішеним російський олігарх Михайло Уотфорд (уроджений Михайло Толстошея). Уотфорда знайшли в гаражі.

Уотфорд сколотив свої статки на видобутку нафти і газу в 90-ті, а на початку "нульових" емігрував до Британії.

Соратники і друзі 66-річного мільярдера, який став мега багатим після розпаду Радянського Союзу, кажуть, що смерть Уотфорда виглядає підозрілою після замаху на колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля на території Великобританії.

Разом з тим, у поліції поки немає підстав стверджувати, що Уотфорд став об'єктом санкцій Заходу через близькість до президента РФ Володимира Путіна.

Так, в поліції смерть Уотфорда назвали "незрозумілою", але не підозрілою. Там кажуть, що ім'я Михайла Уотфорда не значилося в британському списку санкцій, так як Уотфорд не підтримував тісних зв'язків з російською владою.

А ось близькі друзі олігарха припускають, що він міг дуже близько до серця прийняти новини про початок військової операції на Україні, де він зробив статки на торгівлі енергоресурсами.

"Час його смерті і вторгнення в Україну, безумовно, не був випадковим", — заявив друг сім'ї.

Варто відмітить, що маєток бізнесмена вважається одним з найрозкішніших в Королівстві - особняк оцінюється в 18 мільйонів фунтів стерлінгів. Олігарх ділив цю житлоплощу з дружиною-естонкою Джейн, двома дітьми і сином від першого шлюбу.

Раніше "Hyser" писав про те, що люди голими руками вигнали Російські колони від кордонів міста.

Також наш портал повідомляв, що білоруси повстали проти Лукашенка і звернулися до військових, заявивши, що проти України воювати не стануть.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.