Українські військові взяли в полон чергового російського військовослужбовця. Йому надали можливість зв'язатися з батьками і розповісти, де він знаходиться і які дикі втрати несуть російські війська в Україні.

"Я зараз в полоні, ТАТО! Тут таке відбувається, взагалі... Нас погодували, одягли... Нас тут кладуть, як м'ясо запускають, просто колонами, ТАТО!!!. Тут мирні жителі вмирають, тут пипець відбувається... Ми 4 дні бігали по болотах, тут гинуть діти. Виявилося, що всі українці-хороші люди", - каже військовослужбовець.

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко заявив, що якщо його війська зайдуть в Україну, то вони навіть не встигнуть вийти назад.

За словами Лукашенка, його країну намагаються схилити до цього, спеціально. Все це нібито робиться для того, щоб Білорусь оголила інші свої кордони:

"А потім з вами розберуться швидко, ми навіть з України не встигнемо повернутися, щоб вас захистити. Це тактика", - заявив він.

Раніше "Hyser" писав про те, що люди голими руками вигнали російські колони від кордонів міста.

Також наш портал повідомляв, що білоруси повстали проти Лукашенка і звернулися до військових, заявивши, що проти України воювати не стануть.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.