Володимир Зеленський розповів про те, скільки іноземних добровольців прибуло захищати Україну

З тих пір, як Російська Федерація напала на Україну, остання почала в посиленому режимі отримувати озброєння і підтримку від західних партнерів. Більш того, в Україну навіть вирушило понад 15 тисяч добровольців з інших країн. Про це під час свого звернення заявив президент України Володимир Зеленський.

Так, за його словами, зараз в нашу країну направляються перші з 16 тисяч іноземних добровольців, які допоможуть українським військовим у боротьбі з російською агресією.

Крім цього, від західних партнерів українські Збройні сили щодня отримують потужне озброєння. Зеленський висловив упевненість в тому, що українські військові за підтримки іноземних добровольців і з отриманою зброєю обов'язково візьмуть гору в цій війні.

Причинами російського нападу Володимир Зеленський назвав "припадок агресії, манію величі, манія переслідування і важкі психологічні комплекси", в результаті чого на українській території опинилися ракетні комплекси, реактивна артилерія, танки та інша бронетехніка.

Тим не менш, Україна продовжує битися, українські військові зберегли всі лінії своєї оборони, і противник не досягає успіху ні на одному зі стратегічних напрямків. Російські війська в поточному положенні приречені і придушені.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.