Фінансовий аналітик заявив, що російський фондовий ринок можна ховати і випив за його упокій

Олександр Бутманов, відомий російський фінансовий експерт і засновник Експертного клубу SOYUZniki в прямому ефірі РБК заявив про смерть Фондового ринку Російської Федерації і випив за його упокій. Ведуча телеканалу такий жест не оцінила. Про це повідомляє iнформаційний портал "OBOZREVATEL".

Так, все це відбувалося в прямому ефірі телеканалу. Ведуча програми заявила, що не коментуватиме такі дії експерта. Він передав привіт Сергію Усиченку, який 12-13 років тому випивав за смерть Фондового ринку і повторив дії Усиченка, правда, поминав ринок він газованою водою.

Варто відзначити, що в даний момент дійсно можна говорити про ймовірну смерть Фондового ринку Росії. За час військового конфлікту на території України акції російського Ощадбанку на Лондонській біржі практично повністю знецінилися: станом на 2 березня їх пропонували по 2 центи за штуку, пізніше ціна знизилася і до 1 цента.

Поки що сильно від санкцій постраждав Російський банківський сектор. П'ять найбільших російських фінансових установ відключили від платіжної системи, Swift, їм заборонили користуватися Visa і Mastercard, активи за кордоном були заморожені. Крім того, від співпраці з російськими банками відмовилися практично всі іноземні банки і клієнти.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.