У мережі з'явилася інформація про те, наскільки масштабні втрати несуть російські війська

Вторгнення РФ в Україну триває вже тиждень, і за цей час у боях загинуло величезна кількість російських військовослужбовців. Вбитий настільки багато, що "Укрзалізниця" надала Збройним силам вагони-холодильники для вивезення вбитих супротивників. Про це повідомляє офіційна прес-служба компанії.

Повідомляється, що в" Укрзалізниці " звернулися з проханням направити 20 вагонів-рефрижераторів для вивезення загиблих російських солдатів зі станції Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа та Запоріжжя.

Один такий вагон здатний перевозити до 50 тонн, у зв'язку з чим вагони дозволяють вивезти 10 тисяч мертвих ворожих солдатів. В даний момент вагони вже знаходяться на станціях і очікують повного завантаження.

В даний момент в компанії розробляють регламент пересування поїздів з такими вагонами на санітарній відстані від інших поїздів і населених пунктів.

Українські військовослужбовці, загиблі в результаті боїв з армією РФ, евакуюються силами Збройних сил України без використання рухомих складів "Укрзалізниці".

Варто відзначити, що на сьогоднішній день українська армія повідомляє про колосальні втрати з боку противника: 217 танків, 900 броньованих машин, 90 артилерійських систем, 42 одиниці РСЗВ, 11 засобів ППО та інша техніка.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.