Зараз в Україні він став навіть популярнішим за Халка. І вже скоро настане час, коли саме про нього будуть знімати супер-геройські фільми, а діти хотітимуть бути схожими не на Пітера Паркера, а на цього Воїна.

Його називають "Привидом Києва". Легендарний льотчик-винищувач за кермом МіГ-29 станом на 3 березня збив уже 29 ворожих літаків. Серед них і бубнові, тобто ті, які управляються асами неба. Скоріше за все, що це вони бомбили Сирію.

Своєю майстерністю і кожним збитим літаком окупанта "Привид Києва" крок за кроком наближає Україну до перемоги.

Від самого початку війни багато хто вважав, що ніякого "Привида" не існує і це лише військовий міф для підняття духу українскої армії.

Однак, "Привід Києва" таки реальна людина. Прізвище цього пілота тримають в секреті, але дехто говорить, що ас неба має звання генерала і він зі столиці Повітряних сил України, Вінниці.

Кажуть, що російські пілоти бояться більше не ППО України, а до смерті прагнуть, щоб на хвіст їм не сів цей хлопець і не натиснув червону кнопку на маніпуляторі винищувача. Звідки він з'являється, виринаючи з наднизької висоти за спину противнику, одному Всевишньому відомо. Але у нього є найкращий козир - цей пілот досконально знає місцевість, локації перешкод і рельєф своєї країни.

На днях всіх українців шокувала новина, що "Привид Києва"
був збитий.

Всі думали, що загинув. Але незабаром виявилося, що він катапультувався, дістався до частини, взяв вже інший літак і незабаром помстився тому, хто його збив.

Раніше ми писали, що 55-річний російський бізнесмен, СЕО Transparent Business Олександр Конанихін, який зараз живе в США, оголосив винагороду за голову Путіна. Ціна питання 1 млн доларів.

Також наш портал повідомляв, що українці викопали могили для російських військових і приготували хрести.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.