Війна Путіна проти України вже зараз вбиває економіку Росії та її валюту-рубль. Ще б пак, після введення безпрецедентних міжнародних санкцій на фінансовий ринок РФ обрушилося кілька потужних ударних хвиль. Не дивно, що знайшлися ті, кому денги стали дорожче, ніж підтримка диктатора.

Стало відомо, що за "голову Путіна" оголошено величезну винагороду. З такою пропозицією до співробітників світових спецслужб звернувся російський бізнесмен, СЕО Transparent Business Олександр Конанихін, який зараз живе в США.

Він закликав силовиків виконати свій конституційний обов'язок і знешкодити Путіна, а також пообіцяв заплатити за це 1 млн доларів.

Таку колосальну суму грошей 55-річний підприємець обіцяє "офіцеру або офіцерам, які, виконуючи свій конституційний обов'язок, заарештують Путіна як військового злочинця відповідно до російського і міжнародного законодавства".

"Як етнічний росіянин і громадянин Росії, я вважаю своїм моральним обов'язком сприяти денацифікації Росії", - написав Конанихін.

Пост з'явився в Facebook бізнесмен.

Варто відмітить, що спочатку пост бізнесмена супроводжувався зображенням з фотографією Путіна і словами" Розшукується живим або мертвим Володимир Путін за масове вбивство", ось тільки в такій конфігурації соцмережа порахувала його неприпустимим і видалила. Пізніше Конанихін продублював його, але вже без фото.

Також росіянин додав, що захоплюється мужністю і відвагою українського народу і буде продовжувати надавати допомогу Україні "в її героїчних зусиллях протистояти натиску путінської Орди".

Цю ж новину передавати народний депутат Сергій Гончаренко, додавши, що сума однозначно буде збільшена за рахунок України.

"І цю суму пропонує росіянин. Українці скинуться і зверху докинуть, ви тільки бункер знайдіть цей", — написав він у Telegram.