У мережі з'явилася інформація про те, що російські диверсанти розстріляли машину мирної сім'ї

Вранці суботи, 26 лютого, в Києві руська диверсійно-розвідувальна група розстріляла машину, в якій їхала сім'я з трьома дітьми. Батьки від отриманих поранень загинули на місці. Також відразу загинула і їхня дочка, чотирикласниця Поліна. Двоє інших дітей були відправлені у важкому стані в лікарню. Про це повідомляє Інформаційний портал "Факт".

Повідомляється, що хлопчика відправили в "Охматдит" з серйозним кульовим пораненням. Дитина перебувала у вкрай важкому стані, він був підключений до апарату ШВЛ, у нього виявили набряк мозку. Він не приходив до тями, і лікарі попереджали, що шанси на його виживання Малі.

Оскільки постраждалий хлопчик був не хрещений, його бабуся дуже просила, щоб в" Охматдиті " стався обряд Його хрещення, для цього викликали священика. На жаль, 1 березня дитина померла. Його сестра вже прийшла в свідомості. Друг сім'ї, який поділився інформацією про трагедію, розповів, що дівчинка питала про батьків, проте їй поки нічого не говорили, оскільки потрібно, щоб вона залишалася стабільною.

У тілі дівчинки як і раніше знаходиться дві кулі, одна в хребті. Вона не відчуває ні рук, ні ніг. Надалі її очікують важкі операції. До справи підключилися волонтери, які хочуть вивезти дівчинку за кордон, де їй видалять ці дві кулі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у готелях Єгипту українські відпочиваючі почали бити російських туристів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полон здалися чергові російські військові.

Також "Hyser" писав, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.