У Росії по телевізору показали всім відео з російськими військовими, що були полонені бійцями ЗСУ.

У Росії продовжують дезінформувати людей щодо всього, що відбувається в Україні. Зокрема, замовчується кількість людей, які були вбиті серед російських солдатів або опинилися в полоні. З метою виправити дану ситуацію Міонобори запустило гарячу лінію під назвою "Повернись живим з України".


Завдяки їй матері і рідні російських солдатів зможуть дізнатися, де ті знаходяться і що з ними. Однак навіть з цим в Росії намагаються боротися. Так, наприклад, країною-агресором був заблокований створений МВС України сайт "Шукай своїх" (200rf.com) з даними про полонених і вбитих в Україні військових з РФ.

Правда телеграм-канал "Шукай своїх" продовжує працювати. Тут також можна ознайомитися з усією відомою інформацією про полонених і вбитих російських солдатів в Україні. Крім того, по всіх російських каналах транслювали зізнання взятих у полон окупантів РФ.


Варто відзначити, що в нашому Міноборони знову підкреслюють, що з повагою ставляться до росіян, які здалися в полон українським військовим. Всім росіянам, які прийшли на українську землю, щоб захопити її, запропонували здатися. В іншому випадку ні для кого пощади не буде, оскільки бійці ЗСУ мають намір відстоювати свою країну, землю, до останнього.

Раніше "Hyser" писав про те, що люди голими руками вигнали Російські колони від кордонів міста.

Також наш портал повідомляв, що українці викопали могили для російських військових і приготували хрести.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.