Росіяни все частіше тікають з поля бою з метою врятувати своє життя, кидаючи свою технікау

Часом їх техніка застряє в болотах, які окупантам не вдається долати, після чого вона там і залишається. Вже відомо кілька випадків, коли українці знаходять танки та інше озброєння російських військових, які виявилися ними кинуті. Так, відомо про нові трофеї українських військових.


Відомо, що це 128-й бригаді вдалося роздобути два танки, два БТР-а і три вантажівки з боєприпасами, які дісталися бійцям ЗСУ не просто так, а в результаті бойових дії. У них російські військові вкотре зазнали поразки і навіть не відступили, а просто втекли, залишивши свою техніку в цілісності й схоронності.

Варто відзначити, що судячи з їх маркування у вигляді літери "V", українській бригаді намагалися протистояти східні Збройні Сили Російської армії. Тепер їх техніка поповнить наші запаси і буде використана проти їх самих.


Примітно, що росіяни здають не тільки свою техніку, але і самі здаються в полон. Хтось із них складає зброю, щоб врятувати життя, а хтось просто не поділяє ідеологію Путіна і не готові жертвувати собою заради нього. Таким чином у полоні українських військових опиняється все більше окупантів, про долю яких можна дізнатися зателефонувавши на гарячу лінію "Повернись живим з України".

Раніше "Hyser" писав про те, що на Києві рухається потужна колона російської техніки, яку можна розпізнати за знаком "V".

Також наш портал повідомляв, що 97-річна українська бабулька написала жорсткого листа президенту РФ Володимиру Путіну. Українці аплодують.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.