У мережі з'явилася інформація про те, що російські морпіхи-строковики відмовилися висаджуватися в Одесі.

На початку російського вторгнення на територію України російські військовi кораблi повинні були висадити на узбережжі Одеси морпіхів-строковиків, проте ті так і не з'явилися біля Одеського берега, оскільки екіпаж влаштував на кораблі бунт. Про це повідомляє iнформаційний портал "Думський".

Так. Журналістам вдалося зв'язатися з близькими кількох російських морпіхів 810-ї бригади, яка дислокується в Криму. 27 лютого російські війська спробували висадитися в Одесі. Варто відзначити, що місія була по суті самогубна: російське командування збиралося причалити до замінованого і заблокованого лузанівського пляжу, відпрацювавши околиці системами залпового вогню. Одночасно з тим в затоці літали ворожі вертольоти і велика кількість БПЛА.

Українські системи ППО і військові готувалися оборонятися від нападу, проте в останній момент російські війська вийшли на зв'язок і попросили можливості дати покинути їм затоку.

Імовірно, російських солдатів налякала ідея настільки божевільної операції, тому вони вчинили бунт і вирішили відступити. 28 Лютого з'явилася інформація про те, що РФ спробує реалізувати в цьому напрямку якусь іншу операцію.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у готелях Єгипту українські відпочиваючі почали бити російських туристів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полон здалися чергові російські військові.

Також "Hyser" писав, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.