Чергова група російських військових здалася в полон українській стороні. Вони розповідають, що в Україну їх послали обманним шляхом і що вони навіть не здогадувалися, що починається справжнісінька війна проти України.

Бійці Путіна на камеру розповідають, що потрапили під обстріл, українська сторона не стала їх добивати, а навпаки, надала медичну допомогу.

Військові армії РФ також закликали всіх своїх російських побратимів вжити всіх заходів, щоб зупинити війну проти України.

"Офіцери, солдати і співробітники Росгвардіі! Вас втягнули в незаконне вторгнення на територію суверенної держави і здійснювати військові злочини. Закликаю вас скласти зброю і повернутися додому, не вбиваючи українців", - кажуть вони.

"Ми зайшли туди обманом. Громадяни України не були готові до цього. Ми самі потрапили під обстріл військових, які обороняють Україну. Коли ми потрапили в полон, нам надали медичну допомогу, дали можливість зв'язатися з родичами. Ми зараз закликаємо всіх громадян Російської Федерації об'єднатися і зупинити цю війну, напад на Україну. Не потрібно лізти російському народу на своїх братів-українців. Не потрібно, щоб наші та їхні військові гинули, а також дружини і діти", - розповідають полонені.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру Російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.