Керівництву Росії вже не вдасться приховати те, що Путін творить в Україні, пославши сюди з війною російських солдатів.

За словами радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка, до Росії вже почали відправляти перші мішки з трупами військових армії РФ.

"З сьогоднішнього дня в Росію починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання в Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати", – підкреслив він.

За його словами, на територію Росії крім тіл загиблих військових почали приходити ешелони з пораненими бійцями російської армії.

Денисенко також зазначив, що всі люди повинні доносити цю інформацію своїм знайомим в Росії, щоб російський народ скоріше побачив ті жахи, які творить Путін в нашій країні.

"Якщо у вас є якісь друзі в Російській Федерації, навіть якщо ви з ними після 2014 року не спілкувалися, не полінуйтеся і зв'яжіться з ними. Перешліть їм фотографії їхніх полонених, посилання на наш Telegram-канал "Шшукай своїх", де зібрані десятки росіян, загиблих тут за примхою їх карлика. Це наша українська Вітчизняна війна, і кожен з нас може допомогти в ній, воюючи в тилу ворога і деморалізуючи його", – підкреслив Денисенко.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.

Також ми повідомляли, що Зеленський назвав переломну дату для України.