Російський письменник і публіцист в соцмережах описав, які перспективи очікують Путіна в результаті вторгнення

Вже кілька днів в Україні відбуваються воєнні дії, спровоковані Російською Федерацією. Російським військам не вдалося здійснити бліцкриг, а на саму Росію валиться все більше іноземних санкцій. Російський письменник і публіцист Віктор Шендерович у своєму Facebook описав, чим обернеться для Володимира Путіна його рішення вторгнутися в Україну.

На думку Шендеровича у Путіна розвинеться параноя через очікування того, що його хтось може отруїти, в тому числі і бойовою отрутою "Новачок", якою був отруєний російський опозиціонер Навальний.

Одночасно з тим російський президент розуміє, що Його ненавидить і хоче його смерті весь російський список Forbes, та й весь світ.

У зв'язку з цим всім Путіну швидше за все доведеться ховатися в бункері в якійсь глушині, чекаючи зради навіть від Міноборони Шойгу, якщо ситуація загостриться ще серйозніше.

На думку письменника, російський президент опинився в полоні своїх амбіцій і влади, і тепер з пастки ніяк не вибратися. І в такому загнаному становищі Володимир Путін цілком ймовірно віддасть наказ про ядерний удар.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російська армія несе серйозні втрати в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київ рухається велика колона російської військової техніки.

Також "Hyser" писав, що у мережі опублікували телефонну розмову російського полоненого.