"Росіяни не здаються!"- ця крилата фраза з кінця XVIII століття і по наші дні була одним із загальновійськових гасел російської армії. При цьому найбільшу популярність фраза набула у зв'язку з обороною фортеці Осовець у Першій світовій війні. А ось зараз, у зв'язку з подіями в Україні, її, швидше за все, доведеться забути.

Президент Росії Володимир Путін в ніч на 24 лютого оголосив про початок війни проти України, цинічно назвавши її "спеціальною військовою операцією" в Донбасі. Його метою було захоплення країни в найкоротші терміни, але щось пішло не так.

Путін вирішив окупувати українські землі і розраховував на бліцкриг, але Україна вже третю добу не здається. Українські військові знищують російських солдатів і офіцерів, які принесли на землю України кров, смерть і руйнування і беруть їх у полон. На третій день війни таких вже більше 200. А кількість загиблих російських агресорів перевищила вже 4000 осіб.

Так, наприклад, у Сумах тероборона затримала техніку ворога на Курському проспекті. Крім того, взяли в полон військового Російської Федерації.

За даними Сумської Військової адміністрації, військовий РФ затриманий на виїзді з Сум. У Мережу виклали відео від місцевої цивільно-військової адміністрації, де добре видно, як полонений плаче і затуляє обличчя руками, не відповідаючи на питання.

Зазначимо, що за словами радника офісу президента Олексія Арестовича, росіяни несуть значні втрати, війська окупанта деморалізовані, у них закінчуються запаси палива і їжі. Саме тому вони масово кидають техніку і звертаються у втечу.

Орієнтовні втрати окупантів:

  • особового складу-понад 3000 осіб;
  • танків-близько 100;
  • бойових бронемашин-близько 540;
  • гармат-15;
  • ЗРК " Бук " - 1;
  • літаків – 16;
  • вертольотів-18.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що Україна просить Червоний Хрест відправити тіла російських солдатів на батьківщину в Росію.

Нагадуємо, що російські військові здаються і готові йти проти Путіна, що підтверджують відео.