У Сумах територіальна оборона захищає своє місто за всяку ціну, знищуючи ворога.

Уточнюється, що деяких російських окупантів також беруть у полон. Те, як це відбувається, показав на відео радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Facebook. Про це пишуть "Факти".


Він попросив усіх ділитися подібними відео в соцмережах, особливо з друзями з Росії. Також виступив з важливою заявою голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Він зі свого боку додав, що поліція продовжує роботу в штатному режимі з метою забезпечити правопорядок і запобігти мародерству. У цьому надають допомогу Нацполіції, патрулі з числа територіальної оборони, які регулярно виходять на вулиці.


Разом з тим він додав, що вчора не було активного руху ворожої техніки по території Сумської області. Однак навколо багатьох населених пунктів знаходяться тимчасові табори ворога.

При цьому не залишають свої позиції і системи залпового вогню навколо найбільших міст Сумщини. На тлі всього, що відбувається, Дмитро Живицький закликав засоби масової інформації повідомляти тільки актуальну інформацію і уточнювати її в ОДА, щоб не допустити дезінформації населення і як наслідок, не потрібної паніки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що Україна просить Червоний хрест відправити тіла російських солдатів на батьківщину в Росію.

Нагадуємо, що російські військові здаються і готові йти проти Путіна, що підтверджують відео.