Об'єднані сили впевнено утримують свої позиції і дають гідну відсіч загарбникам.

Так, Міністр оборони України Олексій Резніков вже заявив, що довга відсіч російським окупантам довела, що ЗСУ це одна з найсильніших армій Європи, а українці безстрашний, єдиний і суверенний народ. При цьому він також заявив, що"...в Україні буде знищено стільки ж російських військових, скільки за дві чеченські війни".

І правда, на другу добу з початку військових дій крім прориву на півдні, на інших напрямках російські окупанти зазнали жорсткого фіаско. Більше того, потенційною "історією успіху" вони вважали Донбас, але саме там їм найбільше дісталося від ЗСУ.

Як повідомила в Facebook заступник Міністра оборони Ганна Маляр, з початку відкритого широкомасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, військам країни-загарбника були нанесені наступні втрати (орієнтовно):

  • танків до 80;
  • бойових броньованих машин різних типів 516;
  • літаки 10;
  • вертольоти 7;
  • особливого складу 2800. Йдеться про вбитих, поранених і захоплених у полон.

При цьому тільки за 25 лютого російська армія втратила більше тисячі солдатів – це рекорд за весь час її існування.

Відзначимо, що зараз бої йдуть в Сумській, Чернігівській, Херсонській та Київській областях, а також на Донбасі. При цьому вторгнення Росії супроводжується артилерійськими обстрілами українських міст по всій країні, а через кордон рухається військова техніка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Київ в черговий раз піддався атаці.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як отримати зброю для захисту від ворога.

Нагадуємо, що у Зеленського заявили, що перший удар Росії по Україні провалився.