Інженер окремого батальйону Віталій Скакун проявив себе як справжній герой, коли зміг зупинити просування танкової колони росіян, віддавши при цьому своє життя.

Повідомляється, що йому довелося для цього підірвати Генічеський автомобільний міст, що завадило ворогові просунутися далі, а підрозділу дозволило передислокуватися і організувати оборону. Його сміливий вчинок запам'ятають всі українці, пише "Главред".

У Генштабі ЗСУ розповіли, що для того, щоб зупинити просування танкової колони, дійсно довелося підірвати Генічеський автомобільний міст.


Таке складне завдання взяв на себе інженер окремого батальйону матрос Скакун Віталій Володимирович. Йому вдалося замінувати міст, але врятуватися він не зміг. За словами побратимів, Віталій зв'язався з ними і повідомив про те, що підриває міст. Відразу ж після цього прогримів вибух.

У зв'язку з цим, командування морської піхоти має намір просити вище командування про те, щоб матросу Скакуну Віталію Володимировичу була присвоєна державна нагорода посмертно.

Також у Генштабі ЗСУ додали, що битимуться до останнього, але не поступляться ворогу. Варто відзначити, що досі не було жодного сумніву з цього приводу, оскільки українські військові гідно відстоюють свої позиції і не дають ворогові просунутися далі і досягти свого.


До слова, найнебезпечніша ситуація зараз на північному заході від Києва: у Чернігівській, Сумській області та біля Харкова. Однак згідно з останніми даними, наступ противника був зупинений ЗСУ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Київ в черговий раз піддався атаці.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як отримати зброю для захисту від ворога.

Нагадуємо, що у Зеленського заявили, що перший удар Росії по Україні провалився.