Далекі 80-ті на території України джинси вважалися чимось супермега крутим. Ті, у кого вони були, були справжніми модниками, на яких рівнялися, яким наслідували. Однак і тоді, і зараз люди не вміли правильно підбирати джинси, які ідеально підходили б по фігурі.

А тому є кілька універсальних правил, які допоможуть вибрати джинси, в яких ви будете виглядати надзвичайно.

Біжіть геть від тенденції

Модельний ряд джинсів поповнюється щорічно. Наприклад, джинси-скінні з високою талією, які скуповуються з неймовірною швидкістю. Але не всім вони підходять по фігурі. Також не потрібно звертатися по допомогою стилістів, оскільки вони все-таки орієнтуються на тенденції моди. Помилкою також є орієнтування на модні журнали. Завжди вибирайте по своїй фігурі, і щоб було зручно.

Хороші джинси повинні розтягуватися

Справжні джинси шиються з деніму, який є дуже еластичним матеріалом. А оскільки під час примірки вони можуть виявитися незручними, це може спровокувати людину купити модель на розмір більше. Однак дане рішення не є вдалим, оскільки з часом, при носінні і пранні, джинси придбають мішкуватий, не привабливий вигляд.

Джинси із завищеною посадкою

Джинси із завищеною талією допоможуть приховати недоліки фігури. До слова, від висоти талії ніяк не залежить ширина калош - вони можуть бути як вузькими, так і широкими. Джинси з високою талією також допомагають подовжити візуально ноги і створити ілюзію вузьких стегон.

Перевіряйте ширину талії

Дана хитрість допоможе підібрати потрібну пару джинсів, яка з часом не буде виглядати мішкувато. Для цього необхідно під час примірки просунути долоню під джинси в області спини. Якщо це вийшло зробити легко, значить пояс занадто широкий і він візуально збільшить вашу талію. Якщо ж ви зможете просунути всього 2 пальці під джинси, значить ця модель якраз для вас. Якщо і зовсім не можна просунути навіть один палець, значить джинси будуть сковувати ваші рухи, і ви будете виглядати в них непривабливо.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, який манікюр буде в моді навесні 2022 року.

Нагадуємо, що експерти розповіли, які рослини не можна тримати в будинку.

Також портал Hyser інформував, що рятувальники розповіли, як зібрати "валізку виживання".