Дуже часто Онкологічні захворювання залишаються не діагностованими, поки не настає серйозний прогрес. Це пов'язано, в першу чергу, з розпливчастістю симптомів.

На жаль, симптоми раку можуть бути відсутніми взагалі до певного моменту, а потім різко дадуть про себе знати. Медики радять при появі будь-яких незвичайних тілесних змін звертатися до лікаря загальної практики для дослідження і здачі необхідних аналізів.

Але існують симптоми, які сигналізує про небезпечну недугу на ранніх етапах і їх не можна ігнорувати.
Як запевняє фармацевт Chemist Click Аббас Канан, серйозним тривожним сигналом може бути те, як ви прокидаєтеся вранці. Про це повідомляє портал Голос.

Отже, медичний експерт пояснив, що якщо ви прокидаєтеся з постійним болем в горлі, і протягом двох тижнів вона не проходить, то це явна ознака онкології. До кашлю це теж відноситься. За його словами, кашель, що триває більше двох тижнів, повинен бути перевірений. Особливо це стосується курців, оскільки у людей з нікотиновою залежністю часто спостерігається кашель.

Ще один важливий симптом, на який варто звернути увагу – це сильна постійна втома. Фахівець запевнив, що відчувати невелику ступінь втоми вранці – явище цілком Допустиме. Але якщо цей стан не проходить протягом дня, то не варто затягувати з візитом до лікаря.
Що стосується загальних симптомів раку, то до них відносяться незрозуміла втрата ваги, зміна в стільці або сечі, а також незвичайне утворення або припухлість в будь-якому місці на тілі.

При цьому фахівці рекомендують не займатися самолікуванням і при постійному погіршенні самопочуття звертатися за медичною допомогою.

Раніше "Hyser" писав про те, що еазвани 8 ранніх ознак серцевого нападу.

Також наш портал розповів про те, що названий найважливіший продукт, необхідний для здоров'я після 45 років.

Нагадуємо, що експерти розповіли, які напої спалюють жир на животі.