Смартфони iPhone вважаються найпопулярнішими телефонами в світі. Якщо для американців нічого надприродного в цих гаджетах немає, то для всього іншого світу наявність iPhone – це ознака статусу, грошей, стилю і впливу.

На хвилі популярності нового iPhone 13 компанія Apple вирішила оновити дизайн флагмана. Передбачається, що в новому iPhone 14 камера не буде виступати за корпус, а також відбудеться відмова про «чубчика».

Детальніше про це інформує видання РБК-Україна.

Згідно з джерелом, лише на двох моделях смартфона збережеться «чубчик». Ці моделі не матимуть приставку Pro.

У той же час компанія Apple відмовилася від виробництва моделі mini. iPhone 14 матиме діагональ 6,1 дюйм, а iPhone 14 MAX - 6,7 дюйма. Обидва смартфони отримають маленький "чубок".

Потрібно додати, що виріз на передній частині смартфона був зменшений ще з виходом 13 серії моделі. Можливо компанія вирішила мінімізувати дизайн і на наступних моделях. Що ж стосується лінійки Pro, то iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro MAX стануть першими моделями смартфонів повністю без чубчика. Швидше за все, це не всі зміни, які очікують користувачів на нових смартфонах від компанії Apple.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що вчені зафіксували на сонці найбільший спалах, який викинув багато радіоційних частинок в космос.

Нагадуємо, що українцям розповіли про масові утеплення багатоповерхових будинків, які допоможуть заощадити на оплаті за опалення.

Також портал Hyser інформував, що кліматологи б'ють на сполох, і стверджують, що в Україні може назавжди зникнути зима.

Українські чиновники розповіли, хто завчасно зможе вийти на пенсію, і що необхідно для того, щоб оформити достроковий вихід на заслужений відпочинок.

Тим часом, українцям розповіли, скільки вихідних днів буде в березні, і які свята нам приготував перший місяць весни.