На вулиці вже щосили пахне весною і любителі природи можуть приготувати смачний і апетитний сібас на багатті.

Для цього нам знадобиться теплий одяг і потрібні інгредієнти. Приступаємо.

У казан кладемо помідори порізані кільцями. Рибу ріжемо на три частини і кладемо поверх томатів. Додаємо один перець чилі, кілька лаврових листів і трохи зерен граната. Солимо, перчимо.

Ріжемо червону цибулю кубиками, а білу кільцями. Білу кладемо зверху риби.

Ріжемо гливи.

Нарізаємо зелену цибулю, петрушку і кріп.

Розтопимо пачку вершкового масла.

Ставимо на вогонь порожній казан, додаємо соняшникову олію, викладаємо червону цибулю, обсмажуємо її до золотого кольору. Додаємо гриби, солимо, перчимо.

Ставимо на вогонь сібас, заливаємо його топленим маслом. Накриваємо кришкою.

Повертаємося до грибів, які смажаться окремо і додаємо в них зелень.

Нарізаємо лимон кільцями і викладаємо його на сібас.

Даємо рибі дійти до готовності і подаємо разом з гарніром у вигляді смажених грибів. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати м'ясний розсольник за рецептом наших прабабусь.

Також Hyser повідомляв рецепт смачних коржів з рису, картоплі та часнику.

Нагадавши забутий рецепт справжнього українського борщу.