Проте вже й українські кліматологи починаю бити на сполох з приводу змін клімату в Україні.

Про це детальніше інформує Главред.Інфо, посилаючись на інформацію експерта з клімату Світлани Краковської.

Джерело стверджує, що експерти прогнозують масштабну зміну клімату в Україні, через що ймовірне збільшення середньорічної температури. Через це холодні зими, якими ми їх знали ще років 30 тому, і зовсім зникнуть.

Краковська зазначила, що українські кліматологи розглядають кілька варіантів зміни клімату в Україні. Однак кожен з них передбачає потепління клімату через збільшення середньорічної температури.

Прогнозується, що середньорічна температура повітря може піднятися на 4-6 градусів, що матиме дуже серйозні наслідки для клімату в Україні.

На думку експерта, владі слід терміново звернути увагу на дане питання, оскільки ситуація буде вельми плачевною для всіх. Вчені продовжують вивчати питання, і чиновникам необхідно прислухатися до них.

У той же час, Краковська вважає, що в перспективі в Україні зовсім зникне зима як сезон.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українська влада перерахувала категорії українських громадян, які раніше встановленого терміну зможуть вийти на пенсію.

Нагадуємо, що у мережі спливла інформація про спецоперацію Росії проти України.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли, що буде з грошима на банківських картах, у разі повномасштабного вторгнення російської армії на територію України.

Тим часом, українським пенсіонерам пообіцяли значні надбавки до пенсійних виплат, і назвали категорію громадян, кому виплатять в числі перших.

Варто відзначити, що експерти попередили про потужну магнітну бурю, яка затягнеться на 4 дні і вплине на стан здоров'я всіх метеозалежних людей.