Бути кулінаром дано не кожному, проте пробувати і вчитися ніколи не пізно. І найпростіше свій кулінарний шлях починати з супів.

У мережі існує безліч рецептів смачних супів. На YouTube-каналі «Всегда Вкусно!» з'явився дуже простий і доступний відео рецепт з приготування розсольнику з м'ясом.

Беремо м'ясо на кістки, ставимо варитися. Знімаємо пінку, залишаємо вариться бульйон на годину на дрібному вогні. Перлову крупу замочуємо окропом і залишаємо на годину. На рослинному маслі обсмажуємо ріпчасту цибулю, до нього додаємо нарізану скибочками моркву, обсмажуємо все до золотистої скоринки. Окремо обсмажуємо нарізані кубиками малосольні огірки, і до них додаємо томатну пасту, вливаємо воду, залишаємо на дрібному вогні на півгодини.

З бульйону виймаємо м'ясо, розділяємо від кістки, з перлової крупи зливаємо воду, і додаємо крупу в бульйон. Туди ж повертаємо дрібно нарізане м'ясо. Бульйон солимо, доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин на слабкому вогні. Після цього додаємо картоплю, яку ріжемо на кубики, потім туди ж додаємо морквяно-цибульну заправку, і додаємо заправку з огірків. Пізніше вливаємо 400 мл огіркового розсолу, додаємо кілька зубчиків часнику, все перемішуємо. Доводимо до кипіння і все, наш розсольник готовий.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв про рецепт запіканки з капусти.

Нагадуємо, що є рецепт справжнього українського борщу.

Також портал Hyser інформував про те, як приготувати соковиті рулети з індички і кабачка.