Сирники-це дуже просте і корисне блюдо, яким багато господинь люблять радувати своїх домочадців. Існує маса рецептів за якими можна приготувати ці ласощі.

Пропонуємо вам рецепт ідеальних сирників, які не розпливаються при смаженні зберігають потрібний сирний смак і залишаються пишними. Блогер Наталія Калніна поділилася з інтернет-аудиторією секретом, який дозволяє домогтися стовідсоткового результату в цьому кулінарному експерименті.

Сир для сирників повинен бути м'яким, твердий сир можна попередньо збити блендером. Найголовніша умова ідеальних сирників-це сухий сир. Тому перед початком готування його необхідно гарненько вичавити, наприклад, через марлю. Потім в сир потрібно розбити одне яйце і додати цукор. Не рекомендується додавати багато цукру, щоб він не розріджував сир. Ідеальна пропорція-1 столова ложка цукру на півкіло сиру.

Після чого додаємо дві столові ложки манної крупи. Перемішуємо і залишаємо масу на 10-15 хвилин. За цей час манка набухне і вбере в себе зайву вологу. Після зазначеного часу необхідно сформувати з сиру кульки. Потім злегка придавлюємо їх і обвалюють в борошні. Для обсмажування сирників краще взяти товстостінну сковороду. А смажити можна на суміші вершкового і соняшникової масел. Сирники потрібно готувати на повільному вогні. За часом-це близько 2 хвилин прожарювання з кожного боку.

Раніше "Hyser" писав, як зробити соковиті рулетики з індички і кабачка.

Також наш портал розповів про те, як приготувати сирні рулети з крабових паличок.

Нагадуємо про рецепті найніжнішої запіканки з капусти.