Сирники-це дуже просте і корисне блюдо, яким багато господинь люблять радувати своїх домочадців. Існує маса рецептів за якими можна приготувати ці ласощі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПропонуємо вам рецепт ідеальних сирників, які не розпливаються при смаженні зберігають потрібний сирний смак і залишаються пишними. Блогер Наталія Калніна поділилася з інтернет-аудиторією секретом, який дозволяє домогтися стовідсоткового результату в цьому кулінарному експерименті.
Сир для сирників повинен бути м'яким, твердий сир можна попередньо збити блендером. Найголовніша умова ідеальних сирників-це сухий сир. Тому перед початком готування його необхідно гарненько вичавити, наприклад, через марлю. Потім в сир потрібно розбити одне яйце і додати цукор. Не рекомендується додавати багато цукру, щоб він не розріджував сир. Ідеальна пропорція-1 столова ложка цукру на півкіло сиру.
Після чого додаємо дві столові ложки манної крупи. Перемішуємо і залишаємо масу на 10-15 хвилин. За цей час манка набухне і вбере в себе зайву вологу. Після зазначеного часу необхідно сформувати з сиру кульки. Потім злегка придавлюємо їх і обвалюють в борошні. Для обсмажування сирників краще взяти товстостінну сковороду. А смажити можна на суміші вершкового і соняшникової масел. Сирники потрібно готувати на повільному вогні. За часом-це близько 2 хвилин прожарювання з кожного боку.
Раніше "Hyser" писав, як зробити соковиті рулетики з індички і кабачка.
Також наш портал розповів про те, як приготувати сирні рулети з крабових паличок.
Нагадуємо про рецепті найніжнішої запіканки з капусти.