Їх сім'я складається виключно з творчих особистостей. Принаймні саме так вважає сексуальна виконавиця Наташа Корольова, яка всіма можливими і неможливими способами намагається протягнути в шоу-бізнес свого єдиного сина, Архипа Глушка. Саме з цієї причини, на думку росіян, запальна співачка погодилася на зйомки в шоу "Дві зірки. Батьки і діти".

Так, 13 лютого 48-річна російська співачка Наташа Корольова опублікувала в Instagram ролик, знятий за лаштунками шоу "Дві зірки", який транслює російський "Перший канал". В той день Корольова з сином виконувала пісню" Божевільна " з репертуару російського співака Олексія Воробйова, ось тільки Архип переплутав слова пісні.

Правда, за промах сина, провину на себе взяла співачка. Наташа сказала журі, що це вона винна в провалі сина, так як одягла занадто сміливий костюм, який і збентежив її спадкоємця.

"Архип був збентежений, що навіть переплутав слова, але я ж мати і я вмію дивувати. Не судіть строго, шалю!"- виправдалася Корольова за конфуз, що стався на сцені.

А сценічний наряд і правда був зухвалим. Так, для шоу співачка вбралася в рожеву пачку, лакові ботфорти і сітчастий комбінезон. Талію Наташа Корольова потягнула в шкіряний корсет, правда, пишний бюст артистки весь час вистрибував зі свого тісного полону.

Шанувальники співачки в коментарях відзначили, що вона вже дуже сильно поправилася За останній час.

"Куди ці наряди, тільки підкреслюють зайву вагу, жах!", "Велика Наташа стала. Руки-жесть, пухляхи", "Наташа, ну і наряд. Вже точно не за віком... Перебір трошки, самі сказали 49 на носі", "Стара принцеса" ," ось навіщо перед Архипом це показувати", " Терміново на дієту!"- написали фоловери.

При цьому Наташа Корольова погодилася, що " трохи призбирати сальца", однак зізналася, що "49 років - це важкий перехідний вік, в якому не можна ні в чому собі відмовляти, тим більше смачно пожерти".

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова показала, як змінився її син.

Також Hyser повідомляв, що Крутий публічно присоромив сина королевою.

Нагадаємо, що Наташа Корольова "обрадувала" українців своїм концертом.