Напевно у кожної людини вдома є такі речі, які претендують стати першими на виліт з шафи.

Щоб не збирати непотрібні речі, давайте розберемося, що не слід купувати в магазині.

Експерт на ім'я Ніна у своїй передачі розповіла, що перше, від чого слід позбутися - це речі-компроміси. Це може бути короткувата спідниця, яка чекає особливого випадку, плаття, яке красиве, але трохи не за розміром або шикарні чобітки, які натирають.

Також важливо обережно купувати верхній одяг і не експериментувати з кольором. Так, наприклад, ви купили куртку або пальто яскраво-зеленого або червоного кольору, а воно у вас єдине, то такий колір швидко набридне. Більш того, ви будете прив'язані до кольору. Якщо вам хочеться яскравих фарб, то практичніше буде купувати різнокольорові футболки, светри, шарфи. А верхній одяг нехай буде універсальних кольорів.

Речі складні в догляді, які складно гладити і потрібно тільки відпарювати або чистити тільки в хімчистці. У таких речах можна тільки стояти по стійці смирно. А якщо надіти зверху пальто або пристебнутися ременем безпеки, то створюється відразу ж таке враження, що ви в цій блузці всю ніч спали.

Теплі холодні речі. У таких речах влітку жарко, взимку холодно.

Речі, куплені на розпродажі зазвичай так і лежать в шафі з бирками. Такі речі зазвичай купуємо в попихах, а вдома розуміємо, що це зовсім не те.

Одяг, до якої потрібно щось докупити. Він зазвичай особливого фасону, кольору. Якщо це плаття, то до нього потрібно знайти туфлі. Якщо відразу не створити образ, то такий одяг ризикує залишитися припадати пилом в шафі.

Одяг на схуднення. Такий одяг купують для мотивації, але зазвичай на цьому ентузіазм закінчується. Тим більше, коли ви схуднете, річ може вийти з моди.

Онлайн покупки. Зазвичай речі, куплені по Інтернету, в 80% може просто не підійти.

Трендові речі, модні тільки в цьому сезоні. Такі речі зазвичай швидко стають антитрендом і одягнете ви її максимум 2-3 рази.

Раніше Hyser писав про те, що Огневич одягла міні-сукню для нової фотосесії.

Також Hyser повідомляв, що Малахову ледь не роздерли обличчя через яскраву фотосесію.

Нагадаємо, що Олена Апіна пофарбувала волосся в яскравий колір.